Opstartcursus special voor Veenendaal City Run

29 augustus 2022
U bevindt zich nu op: Home » Opstartcursus special voor Veenendaal City Run

Opstartcursus special voor Veenendaal City Run

Nieuws

In aanloop naar de Veenendaal City Run op biedt de Veenendaalse Atletiek Vereniging (VAV) een speciaal trainingsarrangement aan. Een speciale Opstartcursus Hardlopen met als doel om op vrijdag 21 oktober 2022 deel te kunnen nemen aan de 5 kilometer van de Veenendaal City Run.

Het arrangement bestaat uit twee trainingsavonden per week (dinsdag en donderdag van 19:30 tot 20:30 uur) en een gegarandeerd startbewijs voor de 5 kilometer tijdens de Veenendaal City Run. Naast het opbouwen van je uithoudingsvermogen is er ook veel aandacht voor het aanleren van een goede looptechniek en -houding.

De trainingen starten dinsdag 30 augustus op de atletiekbaan van VAV. De trainingen worden verzorgd door een team van professionele, gespecialiseerde, door de atletiekunie gecertificeerde looptrainers en tijdens het cursustraject profiteer je al van alle faciliteiten van een atletiekvereniging.

Op vrijdag 21 oktober wordt het arrangement afgesloten met de deelname aan de 5 kilometer van de Veenendaal City Run. In de week voorafgaand aan de run zal er ook een gezamenlijke parcoursverkenning worden gedaan.

De kosten voor het arrangement bedragen € 37,50 inclusief het startbewijs.

Meer informatie vind je hier.